Over ons

Ons verhaal

Ontdek het verhaal achter SmartTeam

Bij SmartTeam worden we gedreven door de visie om projectuitvoering te vereenvoudigen door middel van innovatie en excellentie. Moeite om projecten op schema en binnen budget te houden? Onze missie is om snel op maat gemaakte oplossingen te bieden die teams in staat stellen uit te blinken, van conceptie tot voltooiing. We begrijpen het belang van één enkele waarheid in projectbeheer. Daarom zijn onze bedrijfsprincipes onlosmakelijk verbonden met data-integriteit, consistentie, betrouwbaarheid, schaalbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging, wat robuuste en betrouwbare oplossingen voor onze klanten garandeert. Met een focus op het verbeteren van samenwerking, het stroomlijnen van processen en het stimuleren van succes in elke fase, zet SmartTeam zich in om teams te helpen hun projectdoelen met vertrouwen te bereiken. Sluit je aan bij ons in het veranderen van de manier waarop teams werken en projecten slagen.

Met jarenlange ervaring en een passie voor projectbeheer hebben onze oprichters innovatieve software-oplossingen ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeften van moderne teams. Met een focus op gebruiksvriendelijke oplossingen en voortdurende verbetering, zijn we toegewijd aan het bieden van slimme tools die teams in staat stellen uit te blinken.

Onze partners

Ontmoet de oprichters van SmartTeam:

Patrick Zwinkels

Partner

Tijdens zijn carrière heeft Patrick met succes een aantal veelzijdige projecten wereldwijd aangestuurd, waarbij hij in diverse marktsegmenten de rol van planner tot projectmanager heeft doorlopen.

Harm Horstman

Partner

Met meer dan twee decennia ervaring heeft Harm succesvolle maatwerk oplossingen voor projectinformatie behoeften ontwikkeld, waardoor hij zijn expertise hierin heeft kunnen perfectioneren.

Als SmartTeam, hebben Patrick en Harm hun ervaringen kunnen bundelen met de ontwikkeling van de SmartTeam Toolkit. Dit zorgt voor een nog grotere bijdrage aan het professionaliseren van teams en het verbeteren van prestaties.