Diensten

Implementatie en aanpassing

Verbeter je projectbeheer

Implementatie en maatwerk

Ervaar integratie en op maat gemaakte oplossingen met onze implementatie- en maatwerk diensten. Onze experts zorgen voor een soepel installatieproces in een veilige, cloud-gebaseerde omgeving, waardoor de SmartTeam Toolkit direct toegankelijk is voor je team. Door gebruik te maken van een modulair softwareontwikkelingsplatform ontwikkelen we snel klant specifieke functionaliteiten, zodat ze aansluiten op jouw unieke vereisten en doelstellingen.

Wij bieden koppelingen met bestaande softwaretoepassingen aan via out-of-the-box integraties, inclusief kant-en-klare componenten voor Microsoft Graph, Maps, OpenID, AI en barcodescanning. Voor andere integratiebehoeften biedt ons platform generieke connectors voor webservices, API’s, databases, cloudservices en meer.

Training en coaching voor SmartTeam-softwaregebruikers

Help je team de randvoorwaarden voor succes te scheppen met onze training en coaching diensten, afgestemd op SmartTeam-softwaregebruik. Onze intuïtieve tools zijn ontworpen voor gemakkelijke adoptie, waardoor uitgebreide klassikale training niet nodig is. Tijdens een korte implementatieperiode ontvangen beheerders en sleutelgebruikers gepersonaliseerde training om de mogelijkheden binnen de software eigen te maken. Met behulp van coaching bieden we een doorlopende ondersteuning, waardoor je teamleden maximale resultaten kunnen bereiken.